Opis forum
Użytkownik
siemka..
zamieszczam posta abysmy bardziej zacisnili wiezi miedzy soba
mam na imie kaska i mam 20 lat ...
zwracam sie z prosba do wszystkich sojusznikow aby zamiescili chociasz jedno krotkie zdanie o sobie
dla rozluznienia na wstepie...
Rozmawiaja dwie kolezanki
-moj facet to 100% impotent.
na to druga...
-moj to 300 procentowy impotent.
- jak to??- pyta sie pierwsza
-a no 300 nie dosc ze spadl z drabiny i polamal sobie wszystkie palce to jeszcze odgyzl sobie jezyk...
Pozdrawiam Paproszek...
Witam
Na imę mam Wojtek. Mam 20 lat. Urodziłem się i studjuję w Rzeszowie na Politechnice.
Lubię oglądnąć fajny film i zapić się w trupa
Jestem też uzależniony od traviana.
O tak to 5 zdań wyszło ale wszystko co konkretniejsze juz powiedziane.
Forum prowadzi ze mną także mój kolega Michał i on też ma 20 lat i tez urodził się i studjuje w Rzeszowie na PRz.
Nie wiem co on lubi , ale spoko koleś z niego
EDIT: Tu Michał z tej strony do performance-u jaki mi tu wystawił Wojtek dodam tylko jeszcze, że lubie siedzieć i grać godzinami na kompie, czytać dobre książki i bawić sie w grafika komputerowego na photoshopie btw.. to logo na forum to moja robota
Witam! Też coś napisze o sobie... Mam na imię Jarek, 20 lat... Jestem z Krosna ale mieszkam w Krakowie, studiuje na AGH. Jeśli chodzi o zainteresowania to lubię, a wręcz uwielbiam grać na gitarze elektrycznej Gram również w kapeli (klimaty melodic heavy metal) gdzie zajmuję zaszczytną posadę gitarzysty solowego, czy jak kto woli "led guitar". To by było na tyle Pozdrawiam, Dijow
Użytkownik
Widze ze tylko ja napisalam malo o sobie hehe
studiuje na Akademii/Uniwersytecie Świetokrzskim w kielcach... (niewiem czy juz jest uniwersytetem bo mieli to zmieniac okolo lutego ) na kierunku chemia... Natomiast pochodze ze malej wsi zabitej dechami z okolic Kozienic
Uwielbiam a nawet jestem uzalezniona od muzyki , Anime oraz mangi:)
Travian to fajna gra i nawet szybko wciaga
mam nadzieje ze bedzie nam sie milo wspolpracowalo
pozdro
Użytkownik
Sory ja tu nie pasuje każdy z was ma po 20 lat
Pogadamy jak będziemy mieć tyle samo ok ??
Użytkownik
jak by mnie nie było macie moje gg 4455718 jestem na nim około 10h i od razu się przedstawić bo moge zablokować
Użytkownik
No co ty Damian... jak nie pasujesz...
osob z ktorymi mozna pogadac nigdy nie jest za malo hehe
Zobaczyłem w gazecie poprostu najlepszy kawał jaki słyszameł ostatnio :
Podchodzi kierwonik do pracownika i mówi :
- Jak tak Ciebie Kowalski obserwuje już dłuższy czas i zauwazyłem że ty wolno pracujesz, wolno myślisz, wolno czytasz. Czy istnieje jakaś rzecz którą robisz szybko ?
Na to pracownik:
-Tak panie kierowniku męcze się ....
Albo
Niedzwiedz niedawno otworzył sklep. Wchodzi do niego zając i mówi:
- Proszę 0,5 kg soli.
Na to niedzwiedz :
- Wiesz co zająć, nie mam jeszcze wagi dlatego te 0.5 kg soli to Ci tak na oko nasypie, ok?
Zając:
- Taaa do dupy sobie nasyp ty debilu!!!
Wilk otworzył sklep i chwali się że ma w nim wszystko. Zając jak na największego cwaniak wypada postanowił to sprawdzić. Wpada do sklepu i prosi o czarną koszulke w zielono czerwone paski. Wilk grzebie tam coś pod ladą i wyciąga koszule taką jaką chciał zając. Zając troche zmieszany prosi o diamentowy sygnet z dziurką w śrosku. Wilk tak grzebie popd ladą wyciąga sygnet. Zając tak patrzy, wszytko tak jak chciał. Zirytowany myśli i myśli czego wilki może nie mieć w sklepie i wkońcu sie pyta. Prosze 0,5kg nichuja. Wilk zmieszany, kombinuje co zrobic , myśli i nagle sciąga majtki i sie pyta:
- zająć co widzisz ??
- chuja
- zgaś światło i powiedz co widzisz !
- nichuja
- to bierz 0,5 kg i spiepszaj !!
Użytkownik
tak ja mam na fotce... a ty masz jakies...
fajne kawaly tak po za tym hehe